Dronefilm tager din filmproduktion til nye højder

Dronefilm af Produced By

Dronefilm er optagelser fra luften, som i høj grad kan løfte indtrykket og billedet af dit produkt eller din virksomhed. Ved at benytte droneoptagelser kan du give din film en ny og spændende vinkel, samt få et større perspektiv på det du søger at vise frem.

Film i høj kvalitet

Produced By er et certificeret droneproduktionsselskab. Det betyder, at vi naturligvis har alle dronetilladelser og forsikringer på plads.

Vi filmer med en professionel drone af typen DJI Inspire. Dronen leverer 4K optagelser og stillbilleder af høj kvalitet. Dronen kan flyve 4 km op i luften, og flyve op til 100 km/t. Derudover kan dronen filme i vind op til 10 m/s. Du har altså hos Produced By det bedst mulige udgangspunkt for flotte kvalitetsdroneoptagelser.

Dronefilm er optagelser fra luften, som i høj grad kan løfte indtrykket og billedet af dit produkt eller din virksomhed. Ved at benytte droneoptagelser kan du give din film en ny og spændende vinkel, samt få et større perspektiv på det du søger at vise frem.

Se konkrete eksempler ved at klikke på en af knapperne nedenfor.

PRODUCED BY Design uden navn

Hvad er fordelen ved droneoptagelser?

Alt efter case og filmprojekt kan du blandt andet vælge at benytte droneoptagelser alene, hvor filmen består 100% af droneoptagelser (du kan se mange af vores optageler her). Den anden mulighed er at benytte dronefilm i kombination med mere traditionelle videooptagelser.
Alle filmproduktioner kan drage fordel af at implementere dronefilm, da det giver et komplet billede af, hvad end du ønsker at fremvise.

Optagelser med drone er en fordelagtig løsning, hvis du ønsker at etablere et sted rent geografisk, eller hvis du skal vise omfanget af et projekt. Dronefilm giver overblik over din produktion og hjælper seeren til at danne sig et komplet helhedsindtryk af dit produkt eller din virksomhed.

Dronefilm egner sig blandt andet til landskaber, byggeri og bygninger, eller bybilleder og turistfilm. Overordnet set skiller droneoptagelser sig ud rent visuelt fra mere almindelige optagelser foretaget på jorden. Af denne grund kan droneoptagelser bidrage til at give din film det sidste og manglende touch.

Vil du vide mere?

Hos Produced By har vi haft mange spændende cases med droneoptagelser. Dem kan du se nærmere på ved at klikke ind på vores side, der udelukkende har fokus på vores arbejde med dronefilm. Ønsker du at vide noget konkret, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 31 33 21 50 eller mail ege@producedby.dk.

Produced By er ekspert i at producere dronefilm
Produced By leverer dronefilm af kvalitet til din virksomhed