Dronefilm tager din filmproduktion til nye højder

Dronefilm er optagelser fra luften, som i høj grad kan løfte indtrykket og billedet af dit produkt eller din virksomhed. Ved at benytte droneoptagelser kan du give din film en ny og spændende vinkel samt få et større perspektiv på det, du ønsker at vise frem.

Vi producerer dronefilm i højeste kvalitet

Produced By er et certificeret droneproduktionsselskab. Det betyder, at vi naturligvis har alle dronetilladelser og forsikringer på plads. Vi varetager opgaver for virksomheder i hele København og omegn som for eksempel på Frederiksberg og Amager.

Vi filmer med en professionel drone af typen DJI Inspire. Dronen leverer 4K optagelser og stillbilleder af høj kvalitet. Dronen kan flyve 4 km op i luften og flyve op til 100 km/t. Derudover kan dronen filme i vind op til 10 m/s. Du har altså hos Produced By det bedst mulige udgangspunkt for flotte kvalitetsdroneoptagelser.

Se konkrete eksempler ved at klikke på en af knapperne nedenfor, hvor du kan se vores YouTube-kanal og vores dronefilm showreel.

PRODUCED BYDesign uden navn

Dronefilm er Produced By
Dronefilm for virksomheder på Frederiksberg, Amager og i hele København i højeste klasse

Hvad er fordelen ved droneoptagelser?

Alle filmproduktioner kan drage fordel af at implementere dronefilm, da det giver et komplet billede af det, du ønsker at fremvise. Alt efter typen af case og filmprojekt kan du vælge, om filmen skal bestå 100 % af droneoptagelser. Alternativt kan du benytte dronefilm i kombination med mere traditionelle videooptagelser.

Optagelser med drone er en fordelagtig løsning, hvis du ønsker at etablere et sted rent geografisk, eller hvis du skal vise omfanget af et projekt. Dronefilm giver overblik over din produktion og hjælper seeren til at danne sig et komplet helhedsindtryk af dit produkt eller din virksomhed.

Denne type film egner sig blandt andet til:

  • Landskaber
  • Byggeri
  • Bygninger
  • Bybilleder
  • Turistfilm.

Overordnet set skiller droneoptagelser sig ud rent visuelt fra mere almindelige optagelser foretaget på jorden. Af denne grund kan droneoptagelser bidrage til at give din film det sidste og afgørende touch.

Vil du vide mere? Kontakt os

Hos Produced By har vi haft mange spændende cases med droneoptagelser. Dem kan du se nærmere på i vores dronefilm showreel. Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon 31 33 21 50 eller e-mail ege@producedby.dk.