Eventfilm af høj kvalitet styrker din virksomheds image

Visuel kommunikation

Eventfilm kan benyttes til at vise din virksomhed eller en specifik begivenhed frem. Denne type film har til formål både visuelt og kommunikativt at beskrive forløbet og successen af selve eventet eller begivenheden.

Der er flere forskellige typer eventfilm, man kan vælge at begive sig ud i, alt efter hvad der passer til din specifikke case.

Kontakt
 

Typiske eventfilm kan blandt andet være:

  • Show-and-tell film. Denne type film har primært til formål at fortælle og vise, hvad der er sket til selve eventet.
  • Testimonials. Dette er en filmtype, der har et personligt aspekt med et mere ”bag-om-eventet” perspektiv.
  • Gimmicks. Gimmicks har et mere humoristisk præg og søger først og fremmest at skabe opmærksomhed.
  • Promotional. Film der bliver produceret ‘før’ selve begivenheden for at skabe interesse og opmærksomhed.

Mulighederne er mange. Afhængigt af den historie du ønsker at formidle, kan Produced By hjælpe dig med at finde den optimale løsning.

Ved at benytte dig af eventfilm kan du skabe værdi for din virksomhed på flere forskellige måder. Dette skyldes, at denne type film oftest kan bruges både til internt og eksternt brug.

Du kan se vores portfolio af eventfilm på vores eventfilm showreel

Eksternt brug

Eksterne eventfilm er en favorabel måde, hvorpå du som virksomhed kan synliggøre dig og tiltrække opmærksomhed omkring dit brand. Der er generelt mange fordele ved at benytte sig af eksterne eventfilm. Denne type film kan blandt andet bruges som en kanal til tiltrækning af nye medarbejdere, reklameformål, eksponering eller til at vise dine CSR initiativer frem.

eventfilm til virksomheder

 

Internt brug

Disse film kan være fordelagtige at bruge som en kreativ og visuel kommunikationsvej internt i din virksomhed. I større virksomheder med mange medarbejdere kan filmene være med til at skabe sammenhold og måske endda øget arbejdsmotivation. Derudover kan filmen vise, hvad virksomheden senest har beskæftiget sig med i form af eventuel produktudvikling eller deltagelse i møder og konferencer.

Vil du vide mere om vores arbejde?

Produced By har produceret en lang række film til både interne og eksterne formål. Du er altid velkommen til at kontakte os ved at ringe på telefon 31332150 eller skrive til ege@producedby.dk .

PRODUCED BY