Bæredygtig film- og videoproduktion for virksomheder

Din virksomhed har en stærk CSR-politik og passer godt på miljøet i det daglige. Men når I får produceret film, sætter det ofte et stort klimaaftryk. Filmproduktion er nemlig af sin natur desværre ikke særlig bæredygtig – snarere tværtimod.

Videoproduktion med fokus på at belaste klimaet mindst muligt

Derfor er vi hos Produced By stolte af at introducere en bæredygtig filmproduktion, hvor vi bestræber os på at belaste klimaet mindst muligt. Vi tilbyder en grøn videoproduktion for virksomheder på Frederiksberg, Amager i og hele det øvrige København.

Hvad er en grøn filmproduktion?

En bæredygtig film produceres af vores firma, hvor vi forpligter os til følgende:

  • Prioritering og anvendelse af bæredygtige transportformer: Gå, cykel, offentlig transport og elbil
  • Transportable solpaneler til opladning af batterier
  • CO2-neutral el til kontoret
  • Ingen plastikspild på optagelser, såsom engangsflasker og engangsservice
  • Vegetarisk forplejning under optagelser
  • 5 tons CO2- kvoter til klimavenlige projekter i ulande.

Kontakt os og hør mere om en bæredygtig filmproduktion

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejde i forbindelse med en bæredygtig film- og videoproduktion, eller har du nogle spørgsmål? Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os hos Produced By. Vi varetager blandt andet opgaver for virksomheder i hele København, som ønsker en grøn filmproduktion i tråd med deres CSR-politik.Vi kan kontaktes på flere forskellige måder alt afhængigt af, hvad der passer dig bedst. Du kan enten ringe til os, skrive til vores e-mail eller udfylde vores kontaktformular her på siden.