Portrætfilm giver din virksomhed et personligt touch

Produced By er oprindeligt startet af 3 producere og er i dag et etableret filmproduktionsselskab, med alt hvad det indebærer. Det betyder, at vi har alle de nødvendige faciliteter for at udføre dit filmprojekt. Vores faciliteter omfatter filmstudie, fotografer, klippere og tilrettelæggere. Vores overordnede mål er er at producere reklamefilm og corporatefilm, der skiller sig ud.

En af Produced By’s kernekompetencer indenfor produktion af corporatefilm er at udarbejde portrætfilm for virksomheder. Vi har produceret film for flere store danske virksomheder, blandt andre Lego, TDC & Coop.

Hvad er portrætfilm?

Portrætfilm hos Produced By, er film der har til formål at portrættere en given virksomhed. Mere specifikt vil filmene ofte fungere som portrætter af medarbejdere, ledere eller direktører.

I et forretningsmæssigt perspektiv kan alle firmaer gavne af, at få lavet et portræt af deres virksomhed. Mindre virksomheder kan via portrætfilm, opnå troværdighed udadtil som en form for positiv branding. Hvis du er en større virksomhed, kan portrætfilm være med til at give det manglende personlige touch, som til tider kan være svært at få formidlet i større mere corporate virksomheder.

Portrætfilm gavner din forretning

Vi er i høj grad midt i en tid, hvor forbrugerne har mere og mere at skulle have sagt. Samtidigt oplever vi, at der generelt er et stigende fokus på at fremme de personlige relationer – forbruger og virksomhed imellem.

Ved at implementere portrætfilm som et led i din virksomhedsprofil og strategi, kan du som virksomhed tage første skridt i opbygningen af det personlige element udadtil. I sidste ende vil forbrugerne lettere opnå en naturlig præference for dit produkt eller virksomhed, hvis de kan relatere til dig, fremfor hvis det personlige element mangler.

Læs mere eller kontakt os

Hvis du er interesseret i at se et udpluk af Produced By’s portrætfilm, kan du se meget mere på vores hjemmeside, der er dedikeret udelukkende til vores arbejde med denne type film. Hvis du på den anden side har nogle spørgsmål, eller ønsker at vide noget mere specifikt, er du velkommen til at kontakte os på mail ege@producedby.dk eller telefon 31 33 21 50.