Portrætfilm giver din virksomhed et personligt touch

Produced By er oprindeligt startet af tre producere og er i dag et etableret filmproduktionsselskab med alt, hvad det indebærer. Det betyder, at vi har alle de nødvendige faciliteter og ressourcer for at udføre dit filmprojekt. Vores faciliteter og ressourcer omfatter blandt andet filmstudie, fotografer, klippere og tilrettelæggere. Vores overordnede mål er at producere reklamefilm og corporatefilm, der skiller sig ud.

En af Produced Bys kernekompetencer inden for produktion af corporatefilm er at udarbejde portrætfilm for virksomheder. Vi har produceret film for flere store danske virksomheder, herunder blandt andre:

  • Lego
  • TDC
  • Coop.

Vi holder selv til på Frederiksberg, og derfor varetager vi særligt mange projekter på Amager og i resten af København.

Hvad er portrætfilm?

Portrætfilm hos Produced By er film, der har til formål at portrættere en given virksomhed. Mere specifikt vil filmene ofte fungere som portrætter af medarbejdere, ledere eller direktører.

I et forretningsmæssigt perspektiv kan alle firmaer have gavn af at få lavet et portræt af deres virksomhed. Mindre virksomheder kan, via portrætfilm, opnå troværdighed udadtil som en form for positiv branding. Hvis du er en større virksomhed, kan portrætfilm være med til at give det manglende personlige touch, som til tider kan være svært at få formidlet i større corporate virksomheder.

Vi producerer portrætfilm, der gavner din forretning

Vi er i høj grad midt i en tid, hvor forbrugerne har mere og mere at skulle have sagt. Samtidig oplever vi, at der generelt er et stigende fokus på at fremme de personlige relationer – forbruger og virksomhed imellem.

Ved at implementere portrætfilm som et led i din virksomhedsprofil og strategi kan du som virksomhed tage første skridt i opbygningen af det personlige element udadtil. I sidste ende vil forbrugerne lettere opnå en naturlig forståelse af dit produkt og virksomhed, hvis de kan relatere til dig personligt.

Vil du gerne vide mere om vores arbejde?

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at vide noget mere specifikt, er du velkommen til at kontakte os på e-mail ege@producedby.dk eller telefon 31 33 21 50.

PRODUCED BY

Portrætfilm til din virksomhed på Amager, Frederiksberg og resten af København