Reklamefilm der skaber interesse og kendskab

Reklamefilm af Produced by

De fleste firmaer har på et eller andet tidspunkt brug for at sælge deres produkt. Dette kan gøres på mange måder. En af disse måder er naturligvis at producere en reklamefilm, der viser produktet eller brandet frem på den bedst mulige måde. Hos Produced by har vi mange års erfaring med at producere disse film.

Vi er vant til at udvikle kampagner helt fra bunden, hvor vi efter et indledende møde laver et oplæg og udvikler et forslag til en hel kampagne. Vi har ligeledes stor erfaring med at få præsenteret en færdig ide, som egentlig bare skal eksekveres. I begge tilfælde sætter vi det filmhold, som, vi mener, kan løse opgaven bedst muligt, og derefter producerer vi filmen.

De forskellige typer reklamefilm, som Produced by har omfattende erfaring med er: brandorienterede, strategiske, online og branded content.

Brandorienterede reklamefilm

Nogle gange er målsætningen udelukkende at opbygge kendskab til et brand eller ganske enkelt at løfte brandet. Dette gøres typisk ved high-end film, som fremstiller brandet i den kontekst, man gerne vil promovere.

Strategiske reklamefilm

Andre film har det formål at skabe et meget specifikt salg. Filmene omhandler typisk et produkt eller en sæsonvare, som det er vigtigt at få skabt opmærksomhed omkring i en bestemt periode. Dette er hovedsageligt meget målrettede salgsfilm.

Reklamefilm til virksomheder
Reklamefilm der skaber interesse

 

Online reklamefilm

Online reklamefilm har stormet voldsomt frem de seneste år – blandt andet drevet af social media verdenens vækst. I denne kontekst er det typisk vigtigt at producere nogle modtagerorienterede film, som kan leve over længere tid. Dette gøres eventuelt ved at producere filmene over et koncept, som kan produceres i forskellige variationer og blive ved med at skabe fornyet interesse.

Branded content reklamefilm

Film som fortæller en interessant dokumentarisk eller fiktiv historie, hvor firmaet bag spiller en mindre iøjenfaldende rolle. Dette kan eksempelvis være historien om et firma, der har sat sig for at bygge det perfekte surfbræt, og igennem hele filmen bruger hovedpersonerne en Ford som transportmiddel. Her reklameres der for Ford, selvom hovedfokus egentlig er et andet sted.

Vil du gerne vide mere?

Vi laver reklamefilm inden for alle typer budgetter og tilpasser naturligvis udtrykket til det pågældende produkt og brand. Produced by kommer gerne forbi til et uforpligtende møde, hvor forskellige retninger og muligheder kan diskuteres. Hvis du har lyst til at vide mere, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 31 33 21 50 eller via email ege@producedby.dk

PRODUCED BY